🔍 Søg
⬅️ Start menu
Slet kasse
?
Denne handling kan ikke fortrydes. Kassen og alle tilknyttede
items
og
billeder
bliver slettet (via database “ON DELETE CASCADE”).
Skriv
SLET
for at bekræfte:
Annullér
Slet kasse